Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalul din Premier League, aproape de reluare. Când se preconizează şi care este planul englezilor

Fotbalul din Premier League, aproape de reluare. Când se preconizează şi care este planul englezilor

Premier League

Comentarii

Considerat cel mai puternic campionat din lume, Premier League continua să caute soluţii pentru a încheia actualul sezon, sub presiunea uriaşelor pierderi financiare.

Forul englez a pus la punct un plan in care echipele sa joace ultimele 92 de partide din actuala stagiune în izolare, într-un sistem asemănător cu cel folosit la Cupa Mondiala. Au fost mai multe planuri insă acesta câştigă teren în rândul oficialilor cluburilor şi mai ales al fotbaliştilor. Ar trebui să fie un MEGA EVENT în lunile iunie şi iulie, în sistem închis, desfăşurat pe terenuri secundare, cu porţile închise.

Pentru a duce la îndeplinire acest plan, însă, jucătorii si staff-ul ar trebui să fie cazaţi la hoteluri diferite, departe de familii, ca într-o competiţie internaţională, dar pentru o mult mai lungă perioadă de timp. Acest efort ar trebui făcut, de asemenea, de oficiali şi de toate echipele de producţie.

Planul are şi un mare minus. S-a ridicat problema morală că un numeros staff medical va fi alocat acestui eveniment neesenţial, nepunând la socoteală eventualele accidentări care ar necesita spitalizare. Partea pozitivă subliniată de toţi cei implicaţi este faptul ca evenimentul ar reprezenta o oarecare revenire la normalitate, o "injecţie" de moral în Anglia şi o gura de aer acordată economiei din insulă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare