Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un penalty a făcut diferenţa! Sportul Snagov - FC Argeş 1-0! Alexandru Ioniţă îşi urcă echipa pe primul loc în Liga a II-a

VIDEO | Un penalty a făcut diferenţa! Sportul Snagov - FC Argeş 1-0! Alexandru Ioniţă îşi urcă echipa pe primul loc în Liga a II-agalerie foto

Liga 2

Comentarii

Sportul Snagov a urcat cel puţin temporar pe primul loc în Liga a II-a după ce a învins-o pe FC Argeş, scor 1-0, într-o partidă jucată la Buftea.

  • Sportul Snagov - FC Argeş 1-0 (Ioniţă 84 - pen)

Meciul a fost decis de Alexandru Ioniţă, care a transformat un penalty obţinut de gazde în minutul 84, după un fault evident în careu.

Graţie acestui succes, Snagovul ajunge la 43 de puncte şi e lider în clasament, cu trei puncte peste Chindia Târgovişte, care are însă un meci mai puţin disputat.

Meciul de la Buftea a început cu o întârziere de o oră faţă de programarea iniţială. Nu s-a putut juca de la 14:00 din cauza faptului că gazonul era plin de zăpadă.


LIVE VIDEO | Sportul Snagov - FC Argeş se joacă acum, în direct pe Telekom Sport 3! Partida a fost amânată o oră din cauza stării gazonului

Posted by Telekom Sport Romania on Wednesday, November 28, 2018

 


UPDATE 15:00 Partida a început în cele din urmă, cu o oră întârziere, deşi zăpada nu a fost îndepărtată în totalitate de pe gazon.


UPDATE 14.45 | Deszăpezirea continuă la Buftea. La ea ajută şi fostul fotbalist Vasile Popa, în prezent director sportiv la FC Argeş. Acesta a găsit o metodă inedită de a îndepărta zapadă de pe teren. 

UPDATE 13:30 | Meciul nu va începe la ora stabilită iniţial. Gazonul arenei de la Buftea a fost acoperit de zăpadă, iar administratorii bazei sportive se ocupă în aceste momente de curăţarea suprafeţei de joc. Lucrările se vor încheia însă după ora programată pentru startul meciului, Astfel că partida va începe cu întârziere de o oră.


Sportul Snagov poate termina turul pe loc promovabil în Liga 2. Singura condiţie este să nu piardă duleul cu FC Argeş de pe teren propriu. Dacă ilfovenii vor fi învinşi totuşi, atunci echipa lui Săndoi va face un salt de patru locuri şi va deveni noul lider al campionatului. Cel puţin până mâine când Chindia o va întâlni pe Energeticianul.

LIVE VIDEO | Sportul Snagov - FC Argeş, astăzi, ora 14:00, Telekom Sport 3

Piteşenii vin după victoria în faţa celor din Clinceni şi merg pe terenul unei echipe care nu a pierdut acasă în acest sezon. Trupa lui Laszlo Balint are doar două remize, cu U Cluj şi Ripensia în meciurile jucate pe arena de lângă Bucureşti. Adversarii sunt însă în mare formă. FC Argeş are  patru victorii din ultimele cinci meciuri jucate în această stagiune. Partida are loc la Buftea. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sportul snagovfc argeş 

viewscnt
Articole similare