Experiențe împreună.
You are here:

"Fotbalul e extrem de crud!" Starul Angliei U21 a rupt tăcerea. A făcut un sezon fabulos în Premier League, dar meciul cu România l-a îngenuncheat

"Fotbalul e extrem de crud!" Starul Angliei U21 a rupt tăcerea. A făcut un sezon fabulos în Premier League, dar meciul cu România l-a îngenuncheatgalerie foto

Echipa națională

Mijlocaşul englez James Maddison, unul dintre cei mai buni jucători ai selecţionatei U21 şi un star în devenire în Premier League, după un prim sezon fabulos în tricoul lui Leicester (36 de meciuri, 7 goluri şi 7 pase decisive), a rupt tăcerea după eliminarea Angliei de la Campionatul European de tineret.

Mijlocaşul cotat la 40 de milioane de euro şi dorit deja de marile puteri ale Angliei a fost integralist în partidele cu Franţa (1-2) şi România (2-4), iar la finalul ultimei confruntări a oferit imagini elocvente pentru starea de spirit a britanicilor.


La două zile după meciul cu România, Maddison a reacţionat pe reţelele socializare, cu un mesaj în care îşi exprimă dezamăgirea pentru rezultatele echipei şi prin care încearcă să-şi încurajeze colegii pentru ultimul meci, partida cu Croaţia, una care contează doar pentru palmares.

"Fotbalul la nivel de turneu final poate fi extrem de crud! A trebuit să învăţăm asta în cel mai dur mod cu putinţă, dar vom fi deveni oameni mai puternici datorită acestei experienţe! Va trebui să terminăm cu un rezultat bun (împotriva Croaţiei)", a scris Maddison pe Twitter. Reacţiile fanilor nu au întârziat, iar majoritatea au fost de încurajare, suporterii englezi considerând că întreaga vină a eşecului trebuie să stea pe umerii selecţionerului Aidy Boothroyd.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta