Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fotbalul fără suporteri nu e fotbal!". Reacţia lui Claudio Ranieri despre reluarea fotbalului din Serie A

"Fotbalul fără suporteri nu e fotbal!". Reacţia lui Claudio Ranieri despre reluarea fotbalului din Serie A

Serie A

Comentarii

Antrenorul echipei Sampdoria, Claudio Ranieri, a vorbit despre problemele pe care le întâmpină Italia în încercarea de a reporni campionatul întrerupt de pandemia de coronavirus şi consideră că fotbalul fără suporteri nu este fotbal, informează gazzetta.it.

"Am reluat pregătirea de câteva zile şi aşteptăm deciziile guvernului privind reluarea campionatului. Există multe îngrijorări, începând cu cele medico-sanitare, pentru că nimeni nu ştie exact care pot fi consecinţele asupra sportivilor testaţi pozitiv pentru coronavirus. Se procedează cu multă precauţie, cu multe examene, jucătorii sunt monitorizaţi zi de zi. Şi, dacă campionatul se va relua, vom juca multe partide într-un timp scurt, aproape întotdeauna trei pe săptămână, în timpul verii, cea mai caldă perioadă. Nu există niciun precedent care să poată ajuta, trebuie multă înţelepciune şi spirit de adaptare. Din fericire, a fost aprobată regula cu cinci schimbări. Eu am fost în favoarea ei şi sunt sigur că ne va ajuta. Dacă vom reîncepe, vor fi meciuri fără public şi fotbalul fără suporteri nu este... fotbal", a declarat Ranieri, pentru The Times of India.

Jucătorii cluburilor italiene au putut să-şi reia antrenamentele individuale din 4 mai şi în colectiv, din 19 mai.

Liga italiană de fotbal speră ca meciurile din Serie A, întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, să se reia în iunie.



Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a anunţat că Guvernul de la Roma va decide la 28 mai când şi dacă se va relua Serie A.

Afla mai multe despre: claudio ranierisuportericoronavirusfotbal 

viewscnt
Articole similare