Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalul italian primeşte şi veşti bune! Fiorentina a anunţat numele jucătorilor care nu mai sunt infectaţi cu coronavirus

Fotbalul italian primeşte şi veşti bune! Fiorentina a anunţat numele jucătorilor care nu mai sunt infectaţi cu coronavirus

Serie A

Comentarii

Clubul Fiorentina a anunţat că jucătorii Patrick Cutrone, German Pezzella şi Dusan Vlahovic, care au fost testaţi pozitiv cu coronavirus luna trecută, nu mai sunt infectaţi.

“ACF Fiorentina este încântat să anunţe că testele au arătat că Patrick Cutrone, German Pezzella şi Dusan Vlahovic nu mai sunt infectaţi cu Covid-19. Cu această ocazie vrem să le mulţumim medicilor, asistentelor şi spitalelor care au grijă în continuare de cei care au nevoie de îngrijiri medicale în această perioadă difiiclă pentru Italia şi pentru întreaga lume”, se arată pe site-ul grupării italiene.

Fiorentina colaborează cu două fundaţii prin campania sa Forza e Cuore, în urma căreia s-au strâns până cum peste 760.000 de euro. Banii au fost folosiţi pentru cumpărarea de echipamente medicale care se folosesc în lupta împotriva coronavirusului.

 

Afla mai multe despre: fiorentinacoronavirus 

viewscnt
Articole similare