Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalul nu s-a oprit în Rusia! Zenit a făcut SHOW şi i-a dat ŞAPTE goluri echipei lui Bicfalvi

Fotbalul nu s-a oprit în Rusia! Zenit a făcut SHOW şi i-a dat ŞAPTE goluri echipei lui Bicfalvi
Comentarii

În plină pandemie de coronavirus, cele mai importante campionate de fotbal din Europa au fost suspendate. Nu este cazul în Rusia, acolo unde se joacă fără probleme.

În runda cu numărul 22, Zenit a reuşit una dintre cele mai mari victorii din acest sezon, în fotbalul european. Liderul din Rusia a câştigat pe teren propriu, scor 7-1, împotriva celor de la FC Ural, echipă la care este legitimat Eric Bicfalvi. 

De altfel, Bicfalvi, decar la Ural, a jucat toate cele 90 de minute. Pentru Zenit au marcat Azmoun, de trei ori, Dzyuba, de două ori, Malcom şi Driussi, în timp ce golul de onoare al oaspeţilor a fost înscris de Panyukov, din penalty. 

Bicfalvi, pe lista preliminară pentru meciul cu Islanda

Eric Bicfalvi (32 de ani) a fost inclus de Mirel Rădoi pe lista preliminară a stranierilor în vederea meciului cu Islanda, din barajul Ligii Naţiunilor. Totuşi, având în vedere situaţia actuală, este posibil ca meciul programat pe 26 martie să fie amânat. 

Mijlocaşul român are şase selecţii în prima reprezentativă, fără să înscrie vreun gol. Cotat în acest moment la 3,5 milioane de euro, Bicfalvi a marcat cinci goluri în sezonul actual din Rusia. 

Afla mai multe despre: zenitrusiabicfalvi 

viewscnt
Articole similare