Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalul românesc poate avea un nou caz U Craiova I O altă echipă de tradiţie a încălcat grav regulamentele şi e la un pas să fie EXCLUSĂ!

Fotbalul românesc poate avea un nou caz U Craiova I O altă echipă de tradiţie a încălcat grav regulamentele şi e la un pas să fie EXCLUSĂ!

Liga 2

Comentarii

După ce, la Comisia de Recurs FRF, au pierdut litigiul cu fostul căpitan, Alin Gligor, arădenii nu s-au dus la TAS, ci direct în instanţele civile, la fel ca Universitatea Craiova lui Mititelu

Gazeta Sporturilor prezintă cazul. La finalul sezonului trecut, în iulie 2017, UTA decidea rezilierea unilaterală a înţelegerii cu căpitanul Alin Gligor (34 de ani), care mai avea contract până în iunie 2018. A fost o reacţie a arădenilor la refuzul fotbalistului de a ajunge pe cale amiabilă la încetarea raporturilor de muncă. 

Gligor s-a adresat instanţelor fotbalistice, dar a pierdut la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor, în august  2017. A mers mai departe, iar Comisia de Recurs i-a dat dreptate, decizia fiind definitivă şi executorie pe plan intern, începând din 10 octombrie 2017. 

Curtea de Apel a fixat un nou termen, pentru 16 februarie, când ar urma să decidă dacă speţa este de competenţa Secţiei de Contencios Administrativ sau a celei Civile, mai scrie sursa citată.

Afla mai multe despre: utadezafilierescandalproblemeliga 2 

viewscnt
Articole similare