Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalul s-a oprit, nu şi transferurile. Cele mai importante zvonuri legate de mutările din fotbalul european SUNT AICI

Fotbalul s-a oprit, nu şi transferurile. Cele mai importante zvonuri legate de mutările din fotbalul european SUNT AICI

Transferuri

Comentarii

Cluburile sunt preocupate zilele acestea, în principal, de sănătatea jucătorilor, însă nu neglijează sezonul următor.

Cluburile sunt preocupate zilele acestea, în principal,  de sănătatea jucătorilor, însă nu neglijează sezonul următor.

Iată care sunt principalele  zvonuri legate de transferul jucătorilor pentru ediţia 2020-2021:

Conform ziarului ''Sport'', Barcelona se gândeşte la Aubameyang că înlocuitor al lui Lautaro Martinez. Estadio Deportivo scrie că Junior Firpo s-ar putea întoarce la Betis pentru că nu are loc de Jordi Alba, pe partea stânga a Barcelonei. Firpo  ar fi dispus să revină.

Barcelona schimbă tactică în privinţa lui Neymar.  În negicierile cu PSG, vrea să meargă mai mult pe dorinţa jucătorului de a se întoarce  pe Camp Nou, decât pe regulă FIFA, care ar putea permite jucătorului să negocieze rezilierea contractului cu francezii.

Tuttosport da cele trei nume aflate pe lista de cumpărături a lui Juventus:  Harry Kane, Mauro Icardi  şi Sandro Tonali. Daily Mirror enumeră trei fotbalişti care ar face faţă în atacul lui FC  Liverpool: Leon Bailey - Leverkusen, Denis Zakaria - 'Gladbach şi  Timo Werner - Leipzig.

De Zakaria se interesează şi Manchester United.  Pentru 'Gladbach devine foarte greu să-l ţină pe fotbalist. The Sun estimează că Riyad Mahrez ar putea pleca de la Manchester City pentru 80 milioane lire sterline (88 milioane euro).  A fost adus pentru  68 milioane euro.  Destinaţia jucătorului ar putea fi PSG. Tot The Sun, scrie că deja,

Chelsea  a discutat cu Porto  despre Alex Telles.  36 milioane lire sterline (aproximativ 40 milioane euro) ar fi suma de transfer. Napoli este interesată de Cucurella de la Getafe. Clauză este de 25 milioane euro. 15 s-ar duce la Getafe, 10 la FC Barcelona.

Deşi Juventus îl are pe lista  pe Harry Kane, campioană Italiei trebuie să facă faţă concurenţei din insula.Daily Express scrie că   Manchester City şi Manchester United îl vor şi ele pe Kane. Baptiste Santamaria de la  Angers, urmărit  de Sevilla, Villareal, Fiorentina, Napoli, Lyon, Lille, Rennes.  Francezul este la al doilea sezon consecutiv printre jucătorii cu cele mai multe recuperări, minute jucate şi cei mai mulţi kilometri parcurşi în Ligue 1.

material de Dragoş Borchină

Afla mai multe despre: transferuri 

viewscnt
Articole similare