Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalul şi alcoolul, pasiunile vieţii lui. A plonjat în canal de bucurie pentru echipa sa. Odată ieşit, a avut parte de o adevărată dramă

Fotbalul şi alcoolul, pasiunile vieţii lui. A plonjat în canal de bucurie pentru echipa sa. Odată ieşit, a avut parte de o adevărată dramă

Fotbal

Comentarii

Un suport al celor de la Nottingham Forest, băut bine, a fost scos dintr-un canal, unde sărbătorea pentru victoria echipei sale în partida cu Derby County. N-avea de unde să ştie că adversara egalase în minutul 90+6.

Un suporter al celor de la Nottingham Forest s-a aruncat într-un canal din faţa gării din Nottingham pentru a celebra, ceea ce credea el că este o victorie mare, în faţa celor de la Derby County. Poliţia a intervenit şi l-a salvat, însă ceea ce a aflat odată întors pe uscat, nu i-a plăcut deloc: Derby County egalase în minutul 90+6. Bărbatul a fost extrem de trist, dar fericit că a rămas în viaţă.

"Un fan al lui Forest a sărit pentru a celebra victoria împotriva rivalilor locali, neştiind că Derby a egalat târziu", au scris cei de la Nottinghamshire Police pe Twitter.

Nottingham Forest deschisese scorul pe terenul celor de la Derby în minutul 12, prin Joe Lolley, însă a fost egalată în ultimul minut de joc, prin reuşita lui Chris Martin, în minutul 90+6. În urma acestui rezultat, Nottingham Forest a rămas pe locul 5, cu 68 de puncte, în timp ce Derby este 7, în afara locurilor de play-off, cu 61 de puncte.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare