Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | 10.000 de paşi pe zi, secretul pentru o transformare radicală! Cât de mult a slăbit această tânără

FOTO | 10.000 de paşi pe zi, secretul pentru o transformare radicală! Cât de mult a slăbit această tânără

Diverse

Comentarii

Emma Creedon, o tânără din Marea Britanie care se îngrăşase atât de mult încăt ajunsese să-i fie ruşine să mai iasă în public, a dezvăluit modul prin care a reuşit să dea jos mai bine de 65 de kilograme.

Ajunsese să cântărească 140 de kilograme, însă a reuşit ca în mai puţin de un an să slăbească  aproximativ 65 de kilograme făcând o singură schimbare în planul său de a scăpa de kilogramele în plus.



"David şi-a dorit întotdeauna să se căsătorească cu mine, dar nu puteam suporta gândul că voi fi în centrul atenţiei, aşa că am tot inventat motive pentru a amâna nunta. Gândul că toţi mă vor privi când păşesc spre altar în o rochie mă terifia!", povesteşte tânăra de 33 de ani.



Aceasta spune că a decis să înceapă o nouă cură în momentul în care un prieten a urcat o poză needitată cu ea pe Facebook.



Emma recunoaşte că meniul ei zilnic era unul extrem de bogat în calorii, servind adesea mâncare de tip fast-food sau chipsuri.

10.000 de paşi pe zi
Însă nu schimbarea regimului alimentar a fost decisivă pentru rezultatele impresionante obţinute în ultimele lui, spune Emma. A început să slăbească cu adevărat când a început să facă mişcare şi şi-a făcut un ţel din a face măcar 10.000 de paşi pe zi.

"Îmi luasem recent permisul auto şi conduceam peste tot. Nu aveam deloc energie să merg. Mă simţeam mizerabil şi aveam o stare de letargie, eram foarte retrasă. Schimbările făcute acum nu au fost atât de dificile ca în trecut, când ţineam diete extreme. A fost chiar uşor.

E impresionat pentru că îmi place să mănânc şi în această dietă nu îmi era niciodată foame. E important doar să ai grijă la ce mănânci. Mi-am cumpărat un aparat pentru a monitoriza cât efort fac şi pentru a mă asigura că fac 10.000 de paşi pe zi. Au fost schimbări mici de genul să-mi scot fiica în parc zilnic, în cărucior, iar seara să-mi scot câinele la plimbare
", povesteşte Emma Creedon.

Afla mai multe despre: dieta10000 de pasimiscareslabit 

viewscnt
Articole similare