Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | 12 fotbalişti cunoscuţi despre care nu ştiai că sunt de fapt rude

FOTO | 12 fotbalişti cunoscuţi despre care nu ştiai că sunt de fapt rudegalerie foto

Fotbal

Comentarii

În fotbalul mondial există foarte multe de cupluri de fraţi care au jucat la nivel înalt, sau de copii care au călcat pe urmele taţilor lor şi au îmbrăţişat aceeaşi profesie. Majoritatea cazurilor sunt foarte cunoscute, dar există şi cazurile unor fotbalişti care sunt rude mai îndepărtate şi despre care probabil că nu ştii.

Telekomsport.ro îţi prezintă şase cazuri de fotbalişti care au jucat sau joacă la un nivel înalt şi despre care nu ştiai că de fapt sunt rude. Consultă mai sus galeria foto pentru imagini sugestive cu toţi aceşti fotbalişti

Georginio Wijnaldum şi Roystone Drenthe

Unul dintre ei joacă la Liverpool şi o face foarte bine sub comanda lui Jurgen Klopp. Celălalt a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid, dar şi-a încheiat prematur conturile cu fotbalul de înaltă performanţă. Cei doi sunt veri primari şi îmbrăţişează şi o altă pasiune comună: muzica. Cine ştie, poate pe viitor îi vom vedea într-un duet în afara terenului de joc.

Mark Viduka şi Luka Modric

Proaspătul câştigător al Balonului de Aur, Luka Modric (33 de ani) şi Mark Viduka (43 de ani) unul dintre cei mai importanţi fotbalişti australieni din istorie, sunt de asemenea veri. Chiar dacă s-au născut pe continente diferite şi chiar dacă nu au o relaţie foarte apropiată, cei doi au origini comune.

Edin Dzeko şi Emir Spahic

Atacantul bosniac de la AS Roma şi fostul fundaş al Sevillei, Emir Spahic sunt de asemenea veri. Ba chiar, veri primari. Cei doi au jucat împreună pentru naţionala Bosniei, dar nu au nici ei o relaţie foarte apropiată.

Sergio Ramos şi Jose Mari

Dacă pe Sergio Ramos îl cunoaşte orice iubitor al fotbalului, pe Jose Mari poate prea puţini şi-l mai aduc aminte. Fostul atacant de la Atletico Madrid, Villarreal şi AC Milan s-a născut în Sevilla şi este văr de-al doilea cu Sergio Ramos. Ajuns la 40 de ani, fostul internaţional spaniol şi-a schimbat complet look-ul în prezent şi s-a despărţit treptat de lumea fotbalului. Vărul său continuă să scrie istorie pentru Real Madrid, unde are şanse mari să devină cel mai important fundaş central care a îmbrăcat vredată tricoul blanco.

Alex Iwobi şi Jay Jay Okocha

Actualul fotbalist de la Arsenal Londra, Iwobi (22 de ani) este unul dintre cei mai talentaţi jucători africani şi nepotul marelui Jay Jay Okocha. Nu de puţine ori, Iwobi a povestit cât de important a fost sprijinul pe care i l-a oferit unchiul său când a fost vorba de fotbal.

Fabrice Ondoa şi Andre Onana

Amândoi au fost crescuţi de FC Barcelona şi au aproape aceeaşi vârstă. Fac parte din noul val, joacă pentru naţionala Camerunului şi sunt şi veri. Ondoa (23 de ani) joacă la Oostente în Belgia, în timp ce Onana (22 de ani) evoluează pentru marele Ajax Amsterdam. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbaliştirudefotbalişti înrudiţi 

viewscnt
Articole similare