Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | 14 tinere curajoase s-au înscris la startul celei de-a şasea ediţii a celui mai inedit concurs de iarnă din ţară, Bikini Race

FOTO | 14 tinere curajoase s-au înscris la startul celei de-a şasea ediţii a celui mai inedit concurs de iarnă din ţară, Bikini Racegalerie foto

Diverse

Comentarii

Fetele au avut parte de o vreme schimbătoare, cu cer înorat şi frig, alternat cu sclipiri de soare, ce nu le-a făcut prea uşoară sarcina de a trece prin cele cinci probe din concurs, îmbrăcate doar în costume de baie.

Concursul a început cu o prezentare pe catwalk urmată de întrebările haioase pregătite pentru a pune în evidenţă fetele în faţa celor patru juraţi. O dată prezentate publicului, concurentele au lăsat deoparte halatele care le-au amăgit senzaţia de frig şi s-au urcat pe schiuri sau pe placă pentru proba de slalom. O singură concurentă a căzut, restul au trecut rapid linia de finish.

A urmat apoi proba de îndemânare sportivă. Fetele au avut de parcurs un traseu de circa 50 de metri pe banda rulantă a şcolii de ski, de unde trebuiau să arunce de două ori cu mingea la coş şi să treacă pe sub bara de limbo. O dată coborâte de pe bandă, concurentele au urcat în colac şi au pornit spre cele nouă popice, încercând să doboare cât mai multe. Iar traseul aplicativ, ultima probă a acestui „triatlon” a fost parcurgerea traseului aplicativ, o serie de valuri peste care fetele trebuiau să treacă în alergare.

Andreea Teodorescu, Emilia Tocaciu, Diana Fleşeriu şi Petronela Lungu au pornit în acelaşi timp pe acelaşi traseu aplicativ, ultima dintre ele reuşind să treacă prima linia de sosire şi să câştige titlul ediţiei din acest an. Petronela va pleca alături de snowboarderii de la Fresh Meat la Snow Mission, în Vars, Franţa, marele premiu al acestei competiţii. Alături de excursia în străinătate, câştigătoarea a plecat acasă cu un voucher de 3000 de lei. Pe locul secund s-a clasat Diana Fleşeriu, urmată de Emilia Tocaciu şi Petronela Lungu. Ultimele două clasate pe podium au primit câte un voucher de 1000 de lei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bikini raceconcurs 

viewscnt
Articole similare