Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | 50 Cent îl cheamă pe Khabib într-o altă companie de MMA. "Îţi plătesc 2 milioane de dolari cash". Răspunsul campionului rus

FOTO | 50 Cent îl cheamă pe Khabib într-o altă companie de MMA. "Îţi plătesc 2 milioane de dolari cash". Răspunsul campionului rusgalerie foto

Sporturi americane

Comentarii

Chiar dacă Khabib Nurmagomedov l-a învins fără drept de apel pe Conor McGregor şi şi-a păstrat titlul UFC la categoria uşoară, rusul pare să fie decis să nu mai continue în cea mai mare companie de MMA din cauza tratamentului pe care îl primesc colegii din echipa lui.

Cea mai nouă ofertă primită de rus este de la rapper-ul 50 Cent, care mai nou este ambasadorul Bellator, cea mai importantă companie de MMA după UFC. Artistul a postat pe reţelele sociale că nu este corect cum este tratat Khabib în UFC, acuzând că McGregor are parte de tratament preferenţial. Mai mult decât atât, americanul a spus că îi oferă 2 milioane de dolari cash dacă va lupta pentru Bellator şi că îi va rezolva el probleme contractuale cu preşedintele UFC, Dana White. 

Răspunsul rusului a fost în stilul caracteristic: "Doar trimite-mi locaţia". 

Totuşi, chiar şi în cazul în care Khabib ar face pasul spre Bellator, campionul rus este legat contractual de UFC şi poate să plece din companie doar dacă este dat afară sau îşi desface singur contractul, ceea ce este foarte puţin probabil. 

Afla mai multe despre: 50 centkhabib nurmagomedovmmaufc 

viewscnt
Articole similare