Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | 80 de milioane de euro pentru Coutinho! Brazilianul, aproape de revenirea în Premier League

FOTO | 80 de milioane de euro pentru Coutinho! Brazilianul, aproape de revenirea în Premier League

FC Barcelona

Comentarii

Philippe Coutinho (27 de ani) e din ce în ce mai aproape de revenirea în Premier League. Brazilianul împrumutat de Barcelona la Bayern e dorit cu insistenţă de Chelsea, iar acesta ar putea face cale întoarsă spre Premier League, după ce a fost cumpărat de la Liverpool la începutul anului 2018.

Mundo Deportivo, unul dintre ziarele apropiate de FC Barcelona, scrie pe prima pagină a ediţiei tipărite de luni, 6 aprilie, că Frank Lampard îl vrea pe Coutinho la Chelsea şi "Albaştrii" sunt gata să achite nu mai puţin de 80 de milioane de euro în schimbul său. Catalanii vor ieşi în pierdere dacă vor accepta suma, asta după ce au achitat 150 de milioane de euro lui Liverpool pentru aducerea "Micului magician".

Coutinho nu e singurul fotbalist al Barcelonei dorit de Chelsea. Englezii au pus ochii şi pe Samuel Umtiti (26 de ani), fundaşul central francez scos la vânzare de şefii grupării blaugrana.

Bayern are prima opţiune de cumpărare definitivă a lui Philippe Coutinho, dar nemţii nu vor să plătească 80 de milioane de euro în schimbul brazilianului, deşi acesta a dat randament bun pe Allianz Arena, în perioada petrecută până acum în Germania.

  • 150 de milioane de euro a plătit Barcelona pentru transferul lui Coutinho
  • 70 de milioane e cota e piaţă a brazilianului în acest moment, potrivit transfermarkt
  • 2023 e anul în care expiră contractul dintre FC Barcelona şi Coutinho

Afla mai multe despre: coutinhobarcelonachelseatransfer 

viewscnt
Articole similare