Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | A apărut aşa la Mondial şi toată lumea a râs de el! Motivul incredibil pentru care un fotbalist şi-a tăiat jambierele

FOTO | A apărut aşa la Mondial şi toată lumea a râs de el! Motivul incredibil pentru care un fotbalist şi-a tăiat jambierelegalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Danny Rose a fost ţinta ironiilor pe internet, după apariţia sa ciudată la meciul pe care Anglia l-a pierdut în faţa Belgiei, scor 0-2, în finala mică a Campionatului Mondial.

Fundaşul stânga al Angliei a apărut cu jambierele tăiate şi a atras toate privirile. Dacă mulţi s-au îngrămădit să-l ironizeze pe apărătorul englezilor, alţii au încercat să înţeleagă care este motivul real pentru care Rose, la fel ca mulţi alţi fotbalişti, şi-a făcut mai multe găuri în jambiere.

Specialiştii anunţă că muşchiul gambei este mult mai predispus la accidentări, pe final de partidă, în cazul în care este acoperit de jambiere. Tocmai aceasta este explicaţia pentru care unii jucători aleg să-şi taie din echipament, dorind astfel să mai elibereze din presiunea muşchilor şi să se ferească de posibilele accidentări.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rosefotbaljambiere,  

viewscnt
Articole similare