Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | A mizat 50 de lei, putea să câştige 54.000 de lei, dar a dat cash-out! Ce s-a întâmplat cu ultimele două meciuri şi cu câţi bani s-a ales

FOTO | A mizat 50 de lei, putea să câştige 54.000 de lei, dar a dat cash-out! Ce s-a întâmplat cu ultimele două meciuri şi cu câţi bani s-a alesgalerie foto

Pariuri sportive

Un parior din România a avut o inspiraţie fantastică în momentul în care a apelat la opţiunea de cash-out. A mizat 50 de lei pe un bilet cu 10 meciuri, iar înainte de ultimele două jocuri a ales să scoată banii mai devreme, asta chiar dacă avea un câştig uriaş la final.

Omul a investit 50 de lei, iar câştigul final era de 54.000 de lei dacă toate cele 10 meciuri ar fi ieşit aşa cum le-a indicat. Numai că după opt partide, pariorul a acceptat cei aproape 13.000 de lei oferiţi de casa de pariuri şi a apăsat pe Cash-Out.

A avut o inspiraţie fantastică, pentru că unul dintre cele două bilete rămase l-ar fi distrus. FCSB-Viitorul s-a terminat 2-0, iar pe bilet era jucat ”ambele marchează”, astfel că biletul ar fi fost, la final, necâştigător.

Comentarii
viewscnt
Articole similare