Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | A pozat în Playboy şi a oferit fanilor un "peisaj" de neuitat. Apariţie incendiară a celei mai urmărite personalităţi de pe Instagram

FOTO | A pozat în Playboy şi a oferit fanilor un "peisaj" de neuitat. Apariţie incendiară a celei mai urmărite personalităţi de pe Instagramgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Kylie Jenner, fiica lui William Bruce Jenner (devenit Caitlyn Jenner după o operaţie de schimbare de sex), fost campion olimpic la decatlon, este cea mai urmărită persoană de pe Instragram, cu peste 146 de milioane de urmăritori. Frumoasa vedetă nu rămâne datoare niciodată fanilor, nu a făcut-o nici de această dată.

Kylie Jenner le-a oferit fanilor câteva imagini pline de senzualitate, după ultimul său pictorial pe care l-a susţinut pentru celebra revistă Playboy. Kylie Jenner apare în mai multe imagini învelită doar cu un cearceaf albastru, diafan, umed, care să-i scoată în evidenţă formele apetisante. De asemenea, într-o altă imagine, Kylie este îmbrăcată doar într-un costum de baie incitant, roşu, care face pune sângele în mişcare oricărui reprezentant al sexului masculin. Nu degeaba americanca este cea mai urmărită personalitate de pe Instragram. Aceasta nu pierde nicio ocazie de a le face pe plac fanilor.

În urmă cu cinci zile, vedeta a postat o imagine care a primit şi cele mai multe aprecieri, în jur de 14 milioane!!! Kylie Jenner apare alături de iubitul ei, complet dezbrăcată, însă cu spatele, zgândărind din nou imaginaţia fanilor săi. 

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Houston meets LA .. @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

viewscnt
Articole similare