Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | A schimbat echipa, a schimbat şi partenera! Luka Jovic, în centrul unui scandal imens la Madrid

 FOTO | A schimbat echipa, a schimbat şi partenera! Luka Jovic, în centrul unui scandal imens la Madrid galerie foto

Inedit

Comentarii

Fotbalistul transferat de Real în această vară se pare că şi-a găsit fericirea în braţele unui model sârb, Sofia Milosevic, care ar fi înlocuit-o în inima atacantului pe cea care i-a dăruit un copil în urmă cu doar şapte luni.

Viaţa lui Luka Jovic s-a schimbat radical în vara acestui an. Din toate punctele de vedere. Transferul la fosta campioană a Europei l-a bulversat pe jucătorul de doar 21 de ani. Potrivit The Sun, noua speranţa a fotbalului sârb a făcut o transformare importantă şi în plan personal.

Ar fi renunţat la relaţia pe care o avea cu Andjela Manitasevic, femeia care l-a făcut tată de curând, pentru a începe o nouă idilă alături de Sofia Milosevic un model sârb care are la activ şi alte cuceriri printre fotbaliştii bine cotaţi. Astfel, despre sârboaică se spune că ar fi stat la braţul lui Adem Ljajic, Dusko Tosic sau Ante Rebic înainte să accepte să se vadă cu proaspătul fotbalist blanco. 

Jovic s-ar părea că se întâlneşte cu focoasa blondă din luna august, însă acesta nu a confirmat deocamdată şi despărţirea de Andjela. Aşa că totul este doar la nivel de zvon. Singura problemă este că Sofia a fost văzută foarte des la Madrid în ultima vreme, iar paparazzi i-ar fi surprins pe cei doi împreună inclusiv într-un centru comercial din capitala Spaniei. 

Acest lucru nu a împiedicat-o pe Andjela să fie un fan înfocat al echipei antrenate de Zinedine Zidane, acolo unde Jovic a bifat minute în 9 dintre cele 12 meciuri oficiale ale madrilenilor în acest start de stagiune. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jovicrelaţiereal madridsofia milosevicandjela manitasevic 

viewscnt
Articole similare