Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Pepe Reina! Un portar din Premier League vine să fie rezerva lui Donnarumma

FOTO | AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Pepe Reina! Un portar din Premier League vine să fie rezerva lui Donnarummagalerie foto

AC Milan

Comentarii

Pepe Reina va pleca de la AC Milan. Experimentatul portar spaniol şi-a luat deja adio de la fanii rossonero printr-un mesaj pe Instagram. El va fi împrumutat la Aston Villa, iar în locul lui, Milan aduce un portar din Premier League pentru a îi fi rezervă lui Gianluigi Donnarumma.

AC Milan îl va împrumuta de la Bournemouth pe portarul bosniac Asmir Begovic (32 de ani). Potrivit Sky Sport, fostul portar de la Chelsea va fi împrumutat pentru restul sezonului, fără opţiune de cumpărare. 

În prima parte a acestei stagiuni, Begovic a fost împrumutat în Azerbaijan, la Qarabag, acolo unde a reuşit să menţină plasa intactă în şase partide. 

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Asmir Begovic, potrivit transfermarkt.com 
  • Portsmouth, La Louviere, Macclesfield, Yeovil Town, Ispwich, Stoke, Chelsea, Bournemouth şi Qarabag sunt echipele la care a jucat bosniacul de-a lungul timpului 

Pepe Reina va pleca la Aston Villa

Tom Heaton, portarul titular al lui Aston Villa, s-a accidentat şi va mai juca abia la toamnă, astfel că echipa din Birmingham s-a înţeles cu AC Milan pentru împrumutul spaniolului. Experimentatul goalkeeper va juca şase luni sub formă de împrumut, iar în vară Villa are opţiunea de a îl cumpăra definitiv. 

În lotul lui Milan mai este şi fratele mai bătrân al lui Gianluigi Donnarumma, Antonio, care va rămâne în continuare a treia soluţie pentru postul de portar. 

Afla mai multe despre: asmir begovicac milantransfer 

viewscnt
Articole similare