Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Adil Rami nu îşi mai revine după despăţirea de Pamela Anderson. Motivul incredibil pentru care Marseille l-a dat afară pe campionul mondial

FOTO | Adil Rami nu îşi mai revine după despăţirea de Pamela Anderson. Motivul incredibil pentru care Marseille l-a dat afară pe campionul mondialgalerie foto

Marseille

Comentarii

Adil Rami a rămas fără serviciu. Fundaşul a fost dat afară de Marseille după ce a lipsit de la antrenamente dintr-un motiv incredibil. Fostul campion mondial a participat fără acceptul clubului la show-ul de televiziune Fort Boyard.

Povestea a început în luna mai, atunci când Rami a început să lipsească de la antrenamente. Şefii lui Marseille ştiau că fundaşul e accidentat după o partidă de campionat, cu Toulouse, dar spre stupefacţia lor au descoperit că, adevăratul motiv pentru absenţa fundaşului a fost participarea în emisiunea Fort Boyard.

Ei au aflat direct de la televizor, atunci când, pe 29 iunie, a fost difuzat episodul în care a apărut Adil Rami. Nici ipostaza din emisiune nu a fost una care să îii facă cinste fundaşului, care a fost surprins luptându-se în noroi. Prin urmare, Rami nu a fost luat inlcus în lot pentru perioada de pregătire şi a fost pus pe liber. 

  • trei milioane de euro este cota de transfer a lui Adil Rami pe site-ul transfermarkt
  • fundaşul mai avea contract cu Marseille până în vara lui 2021

Afla mai multe despre: adil ramiligue 1pamela andersonfort boyard 

viewscnt
Articole similare