Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Agitaţie mare în jurul unui iaht extrem de luxos. Cine se afla la bordul său

FOTO | Agitaţie mare în jurul unui iaht extrem de luxos. Cine se afla la bordul săugalerie foto

Diverse

Comentarii

Un iaht ancorat la malul Mării Adriatice a produs multă agitaţie. Paparazzii, dar şi oamenii de rând, au observat cine se afla pe iaht şi entuziasmul generat a fost imens.

La malul Mării Adriatice, în oraşul Split, a fost ancorat unul dintre cele mai spectaculoase iahturi din lume. De altfel, oraşul din Croaţia este renumit pentru faptul că reprezintă un magnet pentru vedete.

De această dată, unul dintre cei mai mari sportivi din istorie a ales să-şi petreacă aici câteva zile din vacanţa pe care şi-a luat-o.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Ce au observat paparazii pe un iaht ancorat la malul Mării Adriatice

Ultimele zile au fost foarte agitate în Split. Duminică, pe aeroportul din oraş, Michael Jordan a aterizat cu o cursă privată. Legendarul baschetbalist a fost preluat imediat şi transportat în portul din oraş.

Aici l-a aşteptat unul dintre cele mai spectaculoase iahturi din lume, pe care l-a închiriat pentru vacanţa pe care şi-a programat-o în această perioadă.

Iahtul O'Pari a fost inaugurat anul trecut, are 95 de metri, 6 punţi şi este unul dintre cele mai luxoase din lume, dar şi printre cele mai scumpe. Închirierea lui costă nu mai puţin de un milion de euro pe săptămână.

Prezenţa lui Michael Jordan pe iaht a fost remarcată imediat şi turiştii, dar şi paparazzii s-au adunat în zona în care acesta era ancorat.

Însoşţit de soţia lui, frumoasa Yvette Prieto, Michael Jordan şi-a făcut apariţia într-o ţinută relaxată, cu un trabuc pe care l-a tot plimbat între buze şi a salutat mulţimea care s-a strâns în jurul iahtului.

Presa din Croaţia mai notează că Michael Jordan şi-a comandat 25 de sticle de tequila Clase Azul Plata, una dintre cele mai scumpe mărci, pentru care a plătit în total 100.000 de dolari.

Însă banii nu reprezintă o problemă pentru Michael Jordan. Fostul star din NBA are o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: michael jordan 

viewscnt
Articole similare