Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Alex Mitriţă rupe FIFA în perioada de izolare :) Echipa demenţială pe care o are la Ultimate Team: "Am primit un card special de 99 cu mine"

FOTO Alex Mitriţă rupe FIFA în perioada de izolare :) Echipa demenţială pe care o are la Ultimate Team: "Am primit un card special de 99 cu mine"galerie foto
Comentarii

Alexandru Mitriţă (25 de ani), mijlocaşul echipei New York City FC, adoră să joace FIFA, pe perioada de izolare, şi are o echipă demenţială la Ultimate Team.

"Prima iubire la jocuri rămâne FIFA! (...) De altfel, pe lângă jocul de FIFA, îmi place mult, mai ales în perioada asta, să joc şi Call of Duty dar şi NBA!", a spus Alex Mitriţă, pentru site-ul frf.ro.

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova are o echipă de invidiat la Ultima Team.

"Am primit un card special de 99 cu mine, toţi jucătorii profesionişti din joc au acest card. Am echipa mea în FIFA Ultimate Team, joc 4-5-1. Cu Van der Saar în poartă, brazilienii Roberto Carlos şi Carlos Alberto fundaşi laterali, iar olandezii De Ligt şi Van Dijk pe post de fundaşi centrali. Eu pe stânga, Messi pe dreapta, iar De Jong, Vieira şi Griezmann în centru. Îl las pe Mbappe în faţa porţii", a adăugat Mitriţă.

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare