Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Alisha Lehmann este cea mai frumoasă fotbalistă din lume! Real Madrid vrea să o transfere de la West Ham

FOTO Alisha Lehmann este cea mai frumoasă fotbalistă din lume! Real Madrid vrea să o transfere de la West Hamgalerie foto

Inedit

Comentarii

Alisha Lehmann este considerată cea mai frumoasă fotbalisă din lume. Joacă la West Ham United, dar trăieşte o superbă poveste de dragoste cu o adversară de la Chelsea.

Elveţianca Alisha Lehmann este considerată cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume. Superba blondă are 20 de ani şi încinge Instagram-ul prin postările ei. A fost recent, protagonista unui super transfer în campionatul de fotbal feminin al Angliei, după ce a semnat cu West Ham United.

GALERIE FOTO

Deşi avea mai multe oferte de transfer, Alisha a ales Londra, pentru că tot acolo joacă şi iubita sa, Ramona Bachmann. Între timp, Ramona a semnat cu Paris Saint Germain, din Franţa

Cu toate acestea, cele două sportive au fost timp de un sezon rivale, pentru că între West Ham şi Chelsea (fosta echipă a Ramonei) este o adevărată rivalitate locală.

Frumoasele sportive s-au întâlnit în meci direct, unul câştigat clar de Chelsea şi Ramona, care a şi marcat unul dintre goluri: "Ea joacă pentru un club cu mai multe pretenţii. N-am vorbit despre meci, pentru că iubim fotbalul amândouă şi ne e foarte greu să tratăm această rivalitate. Dacă am vrut să câştig? Normal, nici nu am luat în calcul altă variantă" a mărturisit Alisha, care recunoaşte că nu s-a bucurat pentru succesul iubite sale: "Nu am cum să mă bucur. Fotbalul nu cunoaşte prietenii în teren".

Alisha şi Ramona au locuit împreună în Londra, dar jucau la echipe diferite: "E bine, pentru că ştie unde sunt în fiecare weekend. Programul nostru coincide, iar asta ne ajută mult" spune şi Ramona.

Curtată de foarte mulţi bărbăti din lumea fotbalului, frumoasa Alisha nu are ochi decât pentru Ramona: "Îmi place să-i pregătesc micul dejun. Primesc multe propuneri, recunosc asta, dar nimic nu se compară cu după-amiezele petrecute împreună cu Ramona" admite Lehmann. Cele două sportive nu au nicio emoţie în a-şi afişa iubirea pe conturile lor de socializare. Îi va fi mai greu acum că Bachmann s-a transferat în Franţa.

Alisha Lehmann este apreciată nu doar pentru frumuseţea sa. Recent, presa din Anglia a scris despre interesul clubului de fotbal feminin Real Madrid pentru serviciile sale. Jucătoarea născută la Tagertschi are 21 de ani şi a mai jucat între 2016 şi 2018 la BSC Frauen. Are 16 selecţii şi 3 goluri în reprezentativa Elveţiei, acolo unde joacă în atac alături de Ramona Bachmann.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alisha lehmann 

viewscnt
Articole similare