Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | "Am luptat cu sufletul!" Ana Bogdan, mesaj emoţionant după meciul România - Rusia din Fed Cup: "Nu s-a sfârşit, e doar începutul"

FOTO | "Am luptat cu sufletul!" Ana Bogdan, mesaj emoţionant după meciul România - Rusia din Fed Cup: "Nu s-a sfârşit, e doar începutul"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea Ana Bogdan a postat duminică, pe Facebook, un mesaj după întâlnirea de Fed Cup de la Cluj-Napoca, pierdută de România în faţa Rusiei, ea precizând că alături de colegele sale a luptat cu sufletul şi că acesta “este doar începutul”.

“Mulţumim, Cluj! Mulţumim, România! Am luptat cu sufletul, am fost uniţi şi ne-am dăruit întru totul acestor zile. Nu s-a sfârşit, ci cred ca este doar începutul. Vă mulţumim pentru toată energia pe care ne-aţi dat-o şi pentru faptul ca aţi trăit intens fiecare clipă alături de noi!  To be continued... Win or lose, it’s how you play the game”, a notat Ana Bogdan.Echipa României a fost învinsă de Rusia, cu scorul general de 3-2, în întâlnirea desfăşurată la Cluj-Napoca, şi a ratat astfel calificarea la turneul final al Cupei Federaţiei, care va avea loc între 14 şi 19 aprilie, la Budapesta.

România va juca acum un play-off pentru a rămâne în Grupa Mondială a Fed Cup.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe