Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ana Maria, declarată cea mai sexy fotbalistă din lume: ”Urăsc asta”. Cum arată sportiva în vârstă de 22 de ani

FOTO | Ana Maria, declarată cea mai sexy fotbalistă din lume: ”Urăsc asta”. Cum arată sportiva în vârstă de 22 de anigalerie foto
Comentarii

Ana Maria Markovic, una dintre cele mai frumoase fotbaliste din lume, susţine că pur şi simplu urăşte când i se spune că este cea mai sexy reprezentantă a acestui sport.

În vârstă de 22 de ani, Ana Maria Markovic este legitimată la Grasshopper Zurich, este născută în Elveţia, dar joacă pentru naţionala Croaţiei.

Anul trecut, a fost pentru prima dată chemată la naţională şi, odată cu asta, a devenit tot mai interesantă mai ales pentru presa de scandal.

De ce urăşte Ana Maria Markovic să fie numită cea mai sexy fotbalistă din lume

Ana Maria Markovic joacă pe postul de atacant la Grasshopper Zurich şi calităţile arătate la echipa de club i-au adus selecţia la naţionala Croaţiei.

A fost momentul în care celebritatea ei a explodat. Fotbalista în vârstă de 22 de ani a ieşit în evidenţă şi prin frumuseţea ei şi recunoaşte că nu i-a displăcut. Însă spune că lucrurile au luat-o într-o direcţie nefericită pentru ea.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ANA MARIA!

 

 

”Mi-au plăcut articolele în care m-au nimit cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoasă, pentru că mă bucur să aud că sunt frumoasă.

Dar apoi au apărut articole în ziare în care eram descrisă ca fiind cea mai sexy fotbalistă. Urăsc asta.

După aceea, mulţi mi-au scris şi au pretins că sunt manageri, dar ştiu exact ce voiau de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal şi se uitau doar la fizicul meu. Este mare păcat.

Cred că astfel de oameni ar trebui să vadă înainte de toate ce pot face în materie de fotbal”, a declarat Ana Maria Markovic pentru 20min.ch.

Însă problemele ei nu s-au oprit aici. Imediat după ce a devenit celebră pentru frumuşeţea ei, tânăra susţine că a fost asaltată cu poze indecente trimise de unii dintre cei 600.000 de fani pe care îi are pe Instagram:

”Sunt câteva poze de acest gen, e chiar urât. Nu ştiu de ce o persoană ar face aşa ceva, dar mă amuz cu colegele mele pe seama lor. Uneori primesc mesaje amuzante venite de la oameni care îmi oferă diverse servicii, precum curăţarea camerei în care îmi pun după meci ghetele de fotbal”, a mai spus Ana Maria Markovic.

Afla mai multe despre: fotbalista 

viewscnt
Articole similare