Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Andrei Ivan, dat de gol de frizerul pe care l-a avut în Viena: ”Mult succes la noul tău club”. Ce urmează pentru român

FOTO | Andrei Ivan, dat de gol de frizerul pe care l-a avut în Viena: ”Mult succes la noul tău club”. Ce urmează pentru romângalerie foto

Stranieri

Comentarii

Rapid Viena a refuzat să activeze clauza pentru transferul definitiv al lui Andrei Ivan, astfel că atacantul de 22 de ani va reveni la FK Krasnodar. Există totuşi austrieci care-l regretă pe Andrei Ivan şi unul dintre ei este frizerul la care românul se tundea.

Andrei Ivan a fost împrumutat la Rapid Viena în ultimul sezon, dar n-a confirmat şi va reveni la FK Krasnodar. O mutare despre care ştia şi frizerul la care Andrei Ivan se tundea în Viena. Într-o postare pe Instagram, acesta i-a urat succes în continuare: ”Îţi dorim succes la noul tău club, FK Krasnodar, să ai un nou început bun, cu noul look”, a scris frizerul pe contul de Instagram.



Andrei Ivan va reveni pe 25 iunie la FK Krasnodar, dar sunt şanse mici să rămână. Internaţionalul român de tineret este dorit de FCSB, dar a declarat că şi-ar dori să continue în străinătate.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andrei ivanfrizer 

viewscnt
Articole similare