Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ansu Fati, externat din spital după operaţia la menisc! Prima imagine cu fotbalistul, la plecare

FOTO | Ansu Fati, externat din spital după operaţia la menisc! Prima imagine cu fotbalistul, la plecare

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (18 ani) a fost extrenat din spital, vineri, după ce a fost operat cu succes la meniscul piciorului stâng, în urma unei accidentări suferite în meciul Barcelona - Betis 5-2. Primele imagini cu fotbalistul la ieşirea din spital s-au scurs pe internet.

Fati s-a operat la meniscul piciorului stâng la începutul săptămânii, după ce s-a accidentat duminica trecută, în meciul Barcelona - Betis 5-2. Doctorul Ramon Cugat l-a operat şi, deşi trebuia să iasă din spital mai devreme, abia vineri a fost externat şi lăsat să meargă acasă. Primele imagini cu fotbalistul Barcelonei în momentul externării au apărut pe internet.

Recuperarea fotbalistului va dura patru luni.

Ansu Fati, accidentare gravă!

În cursul zilei de duminică, 8 noiembrie, FC Barcelona a anunţat oficial că Fati va fi operat la meniscul piciorului stâng de către doctorul Ramon Cugat. Totul s-a desfăşurta sub atenta observaţie a staffului medical de la FC Barcelona. Fotbalistul de 18 ani începuse excelent sezonul la Barcelona. Fati a marcat de 5 ori în primele 10 meciuri ale sezonului. Are în total 13 reuşite în 43 de meciuri pentru formaţia blaugrana. El a debutat în acest an în naţionala Spaniei, pentru care a adunat deja patru selecţii şi a marcat o dată.

Afla mai multe despre: ansu fatiexternatoperatieaccidentarefoto 

viewscnt
Articole similare