Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Antrenamente spartane şi recuperare la -180 de grade Celsius. David Popovici a început pregătirea pentru Jocurile Olimpice: "Mă simt excelent"

FOTO | Antrenamente spartane şi recuperare la -180 de grade Celsius. David Popovici a început pregătirea pentru Jocurile Olimpice: "Mă simt excelent"galerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

David Popovici a atins vârful de formă sportivă chiar înaintea JO. Parcurge şi 16 kilometri pe zi la cele doua antrenamente specifice

De doua ori pe săptămână, David Popovici merge la criosaună, unde o şedinţă durează 3 minute.

"Ma ajuta foarte mult la partea musculara. Ma simt excelent după ce fac acest tratament. Chiar dacă temperatura este extrem de scăzută, când ies din acest recipient, corpul îşi revine destul de repede.

Totul a ţinut de foarte multa munca. Nu e deloc uşor! Dar a meritat! Calificarea mult aşteptată a venit", a explicat David Popovici pentru telekomsport.ro.

Înotătorul David Popovici s-a calificat, la jumătatea lunii mai, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, el reuşind această performanţă la Campionatul European de nataţie de la Budapesta.

“Rezultat superb pentru nataţia românească şi pentru sportul din ţara noastră. Înotătorul David Popovici (17 ani) s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! În calificările probei de 100 m liber, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a câştigat seria a şaptea cu timpul de 48,30 s. Talentat, muncitor şi extrem de ambiţios, David a trecut fără probleme peste baremul de 48,57 s şi va evolua diseară, de la ora 19:24, în semifinale”, anunţa, în luna mai, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

David Popovici este al treilea înotător român care a obţinut dreptul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după Robert Glinţă şi Daniel Martin.

Afla mai multe despre: jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare