Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Antrenamentul României U21 înainte de duelul de foc cu Ungaria. Cosmin Contra a „supravegheat” pregătirea tactică a lui Mutu

FOTO Antrenamentul României U21 înainte de duelul de foc cu Ungaria. Cosmin Contra a „supravegheat” pregătirea tactică a lui Mutugalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România U21 a susţinut acuma seara antrenamentul oficial înainte de meciul cu Ungaria U21, de mâine seară, de la ora 19:00.

Şedinţa de pregătire a avut loc la baza de antrenament a tricolorilor, Complexul Sportiv Bánka Kristóf Sportközpont. Acest lucru s-a întâmplat pentru a proteja suprafaţa de joc a stadionului Stadionul Új Bozsik, având în vedere că tricolori au efectuat deja un antrenament acolo şi au şi jucat meciul cu Ţările de Jos.
A fost o şedinţă de pregătire ce a durat aproximativ 60 de minute şi s-a lucrat intens din punct de vedere tactic, anunţă site-ul oficial al federaţiei Române de fotbal.
Echipa naţională a României U21 se află în Grupa A de la EURO U21 alături de Germania U21, Olanda U21 şi Ungaria U21, iar tricolorii lui Adi Mutu ocupă locul 3 în clasament, cu 1 punct, la egalitate cu rivalii din prima rundă şi la două puncte distanţă de selecţionata nemţilor.

Ce spune Mutu înainte de România - Ungaria

„Eu cred că băieţii au jucat 90 de minute foarte bine cu Olanda. Aşa cum spuneam, pe durata unui meci întreg se întâmplă multe lucruri. Sunt minute în care te aperi, minute în care ataci şi s-a văzut din partea noastră că avem acest echilibru tactic foarte bine pus la punct. Bineînţeles că mă gândesc să fac schimbări, dar încă nu am decis nimic. Nu ştiu primul 11, încă am anumite dubii, dar până mâine voi pune la punct acest lucru”, a mărturisit selecţionerul României U21.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romania u21adi mutucosmin contra 

viewscnt
Articole similare