Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Anunţ pe prima pagină. Barcelona face totul să-şi vândă starul în această vară! Unde poate ajunge

FOTO | Anunţ pe prima pagină. Barcelona face totul să-şi vândă starul în această vară! Unde poate ajungegalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Samuel Umtiti (26 de ani) are soarta decisă la FC Barcelona. Şefii de pe Camp Nou vor să-l vândă pe fundaşul francez în această vară pentru a face rost de bani ca să transfere pe altcineva în locul său. Prestaţiile lui Umtiti au scăzut faţă de momentul când era titular indiscutabil în echipa catalană şi în naţionala Franţei, fiind mai mereu accidentat în ultimul timp.

În birourile de pe Camp Nou se discută vânzarea lui Umtiti, ale cărui prestaţii sunt în cădere liberă. Mai tot timpul în infirmeria clubului, francezul a fost pus pe lista de plecări încă de acum şase luni, însă catalanii nu au găsit un cumpărător pentru francez. Sport anunţă, marţi, pe prima pagină, că Barcelona e hotărâtă să facă tot posibilul pentru a-l ceda pe Umtiti.

Sursa citată scrie că diriguitorii trupei blaugrana sunt gata să accepte şi un împrumut pe un sezon, cu opţiune de cumpărare, pentru cine vrea să-l transfere. Samuel Umtiti e la mare căutare în Italia. Mai multe echipe din Seri A s-au interesat de serviciile sale: Napoli, Lazio, AS Roma şi Torino.

De asemenea, în trecut s-a vorbit şi despre posibilitatea ca Umtiti să ajungă în Anglia, unde ar fi dorit de rivalele din Manchester, City şi United.



Samuel Umtiti s-a transferat la FC Barcelona în 2016, de la Olympique Lyon, şi în primii săi ani pe Camp Nou a reuşit să devină o piesă de bază. Însă, după Mondialul din 2018, prestaţiile sale au scăzut din cauza unor probleme la genunchi care nu i-au dat pace, francezul refuzând să se opereze pentru a putea câştiga Cupa Mondială alături de Franţa.

La FC Barcelona, Umtiti a câştigat câte două titluri de campion, două Cupe ale Regelui şi două Supercupe ale Spaniei.

Afla mai multe despre: samuel umtititransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare