Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Anunţ pe prima pagină! "Pachet" spre Real Madrid? Ce se întâmplă cu Ronaldo şi De Ligt

FOTO | Anunţ pe prima pagină! "Pachet" spre Real Madrid? Ce se întâmplă cu Ronaldo şi De Ligtgalerie foto

Juventus

Comentarii

Crsitiano Ronaldo (35 de ani) şi Matthij de Ligt (20 de ani) vor rămâne în continuare la Juventus cu siguranţă, deşi s-a speculat că amândoi pot ajunge la Real Madrid. Tuttosport, un ziar apropiat de "Bătrâna Doamnă" a făcut anunţul liniştitor pentru fanii campioanei Italiei.

Pe prima pagină a ediţiei tipărite, cotidianul Tuttosport scrie despre faptul că unii dintre cei mai imporntaţi fotbalişti, Ronaldo şi De Ligt, vor rămâne în continuare la Juventus. "Noi rămânem la Juve!", este titlul cu care deschid ziarul cei de la Tuttosport. Potrivit surselor jurnaliştilor italieni, cei doi fac în continuare parte din planurile echipei de pe Allianz Stadium şi vor rămâne 100% în continuare la Juventus.

Anunţul ziarului Tuttosport vine în contextul în care s-a scris în ultimele zile despre posibilitatea ca ambii, De Ligt şi CR7, să plece de la Juventus odată cu redeschiderea perioadei de transferuri.

"Pachet" spre Real Madrid?

În ultimele zile, în media au apărut informaţii că Matthijs de Ligt nu e mulţumit de primul sezon la Juventus şi ar vrea să schimbe mediul. Sport a scris chiar că agentul său, Mino Raiola, l-a propus la Real Madrid şi De Ligt ar putea ajunge în Spania cât mai curând. În ceea ce-l priveşte pe Cristiano Ronaldo, şi despre lusitan s-a spus că e aproape să revină la Real Madrid, deoarece Juventus ar vrea să reducă din cehltuieli în următoarea perioadă din cauza pandemiei de Coronavirus.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldode ligtjuventus 

viewscnt
Articole similare