Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Are 58 de ani şi a fost foarte aproape să pozeze în Sports Illustrated. Cum arată femeia care putea intra în istoria celebrei reviste

FOTO | Are 58 de ani şi a fost foarte aproape să pozeze în Sports Illustrated. Cum arată femeia care putea intra în istoria celebrei revistegalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Jodi Harrison-Bauer, fostă câştigătoare ”Fitness America”, acum în vârstă de 58 de ani, a fost aproape să devină cea mai în vârstă femeie care pozează în celebra revistă Sports Illustrated.

Mamă a doi copii şi fostă campioană la ”Fitness America”, Jodi Harrison-Bauer s-a înscris la un casting organizat de Sports Illustraded la care au participat alte aproximativ 5.000 de femei: ”Am văzut că nu este limită de vârstă”, a argumentat Jodi Harrison-Bauer.

Cu un corp bine lucrat, Jodi a reuşit o primă surpriză şi a intrat în lista cu 60 de finaliste. Însă n-a trecut mai departe când cei de la Sports Illustrated au selecţionat 16 dintre ele. Totuşi, Jodi Harrison-Bauer a privit-o ca pe o victorie, deşi nu şi-a atins visul. Mai ales că este cea mai în vârstă femeie care a intrat vreodată pe lista celor 60 de finaliste.

CLICK AICI PENRU GALERIE FOTO!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jodi harrison-bauer 

viewscnt
Articole similare