Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Aşa nu l-ai văzut niciodată! Ce a decis să facă Zidane, după despărţirea de Real. ”Ne-am trezit la şase dimineaţa”

FOTO | Aşa nu l-ai văzut niciodată! Ce a decis să facă Zidane, după despărţirea de Real. ”Ne-am trezit la şase dimineaţa”
Comentarii

Zinedine Zidane este liber de contract după despărţirea de Real Madrid şi îşi ocupă timpul cu tot felul de activităţi care mai de care mai interesante.

Atunci când nu îşi însoţeşte soţia la cumpărături, Zidane schimbă sportul şi trece la ceva mai solicitant şi periculos. Convocat de Lizarazu, fostul său coleg din naţionala Franţei, la o excursie pe munte, Zizou a răspuns prezent.

S-a echipat corespunzător, iar efortul a meritat 100%. ”Ne-am trezit la şase dimineaţa, am urcat pe răcoare, ne-a fost destul de dificil, dar totul a fost răsplătit de această privelişte minunată”, a scris Lizarazu pe contul său de Instagram.

Zidane e în vacanţă prelungită, dar şi-a anunţat totuşi fanii că va reveni curând în circuit. ”În cel mai scurt timp voi antrena din nou”, a spus francezul care a făcut istorie la Real Madrid, în prima sa aventură ca antrenor principal.

Afla mai multe despre: zidanemeserieantrenorat 

viewscnt
Articole similare