Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Asaltat pe stradă, fără să aibă vreo vină. FANTASTIC. El este sosia perfectă a lui Jurgen Klopp

FOTO | Asaltat pe stradă, fără să aibă vreo vină. FANTASTIC. El este sosia perfectă a lui Jurgen Klopp galerie foto

Liverpool

Comentarii

Nick Wilkinson este un barman din Marea Britanie care seamănă izbitor cu managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp. Britanicul este confundat de multe ori pe stradă cu neamţul de 51 de ani.

Nick Wilkinson are aceeaşi vârstă ca Jurgen Klopp. În urmă cu cinci ani, un prieten a remarcat asemănarea dintre el şi neamţul, care o antrena atunci pe Borussia Dormund. Venirea lui Klopp la Liverpool a însemnat un plus de celebritate pentru Wilkinson. Mai nou, prietenii îl strigă Jurgen, iar în zilele în care Liverpool are meci, Nick Wilkinson se îmbracă în echipamentul Cormoranilor. 

 
"Sunt doar un barman, dar mă simt uneori ca o celebritate. În fiecare zi, oamenii vin la mine şi îmi cer să facem o fotografie, pentru că arăt ca Jurgen. Sunt de acord de fiecare dată. Îmi place!" a declarat Nick Wilkinson. 
 
Nick Wilkinson a fost fotografiat într-un restaurant de un fan al lui Liverpoool, care l-a confundat pe englez cu Jurgen Klopp.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe