Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Asemănare izbitoare între un jucător din naţionala Spaniei şi un arbitru de la CM 2018! Imaginea a devenit virală!

FOTO | Asemănare izbitoare între un jucător din naţionala Spaniei şi un arbitru de la CM 2018! Imaginea a devenit virală!galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Se spune că fiecare om are o dublură într-un colţ al lumii. O imagine apărută recent în Rusia, la CM 2018, a făcut deja înconjurul lumii, stârnind amuzamentul microbiştilor.

Pentru Lucas Vasquez, jucătorul celor de la Real Madrid, dublura sa este chiar la Campionatul Mondial din Rusia. Starul spaniol se aseamănă izbitor cu unul dintre membrii FIFA VAR prezenţi la meciul dintre Germania şi Mexic.

Sergio Ramos a fost primul care a observat asemănările dintre cei doi şi a postat imaginea pe o reţea de socializare. Din acel moment imaginea a fost preluată de toţi internauţii.

Vasquez i-a răspuns lui Ramos printr-o altă postare plină de umor spunând că, dacă el ar face parte din VAR pentru un meci, Ramos nu ar sta mai mult de cinci minute pe teren.

Afla mai multe despre: lucas vasquezreal madridgermaniacm 2018 

viewscnt
Articole similare