Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Asta e noua maşină favorită a fotbaliştilor! Au fost produse doar 1000 de unităţi şi lista de aşteptare e impresionantă. Cât costă

FOTO | Asta e noua maşină favorită a fotbaliştilor! Au fost produse doar 1000 de unităţi şi lista de aşteptare e impresionantă. Cât costăgalerie foto

Auto

Comentarii

Noul Lamborghini Urus este considerat de industria auto primul "Super SUV" şi a urcat rapid pe primul loc în topul preferinţelor fotbaliştilor din Premier League şi nu numai.

O spune Richard Clark, proprietarul unui showroom din Marea Britanie, care are pe lista clienţilor nume mari din Premier League, printre care se numără internaţionalii englezi Jack Wilshere, Danny Rose şi Kyle Walker.



VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO



"Maşina pe care mi-o cer toţi fotbaliştii e noul Lamborghini. Mulţi dintre ei au copii şi tind să se aşeze la casa lor la vârste mai fragede, deci caută maşini mai mari şi confortabile. Lamborghini Urus ar putea să fie ce mai populară. Maşina va arăta spectaculos în varianta de bază, deci nu va avea nevoie de mari modificări, deşi sunt convins că mai mulţi fotbalişti îşi vor dori câte ceva în plus", spune Clark.



Cu un preţ de listă de 190.000 de euro, Lamborghini Urus ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 3,6 secunde. Deocamdata au fost produse doar 1000 de bucăţi, ceea ce face ca lista de aşteptare să fie una impresionantă, notează The Sun.

În 2019 vor fi produse doar 3500 de unităţi, deci lista de aşteptare va creşte în continuare.

"În acest moment, Lamborghini produce maşinile direct pentru clienţi. Dacă un fotbalist îmi cere un Urus acum, probabil va avea de aşteptat până în primăvara viitoare pentru a-l primi", mai spune bărbatul de 37 de ani.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lamborghini urusmodel lamborghinic 

viewscnt
Articole similare