Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Au bătut crunt o fată de 18 ani! Scene şocante la finala Cupei Ucrainei. ”Mă uitam în jurul meu şi vedeam numai sânge”

FOTO | Au bătut crunt o fată de 18 ani! Scene şocante la finala Cupei Ucrainei. ”Mă uitam în jurul meu şi vedeam numai sânge”
Comentarii

Şahtior Doneţk a câştigat cu 2-0 finala Cupei Ucrainei cu rivala Dinamo Kiev, dar evenimentele de pe teren au fost umbrite de scenele şocante care au avut loc în afara stadionului.

Fanii lui Dinamo Kiev, Şahtior şi Dnipro au organizat un marş comun înainte de startul partidei, iar lucrurile au scăpat de sub control.

Forţele de ordine au intervenit în mai multe rânduri într-un mod brutal şi au lăsat în urma lor mai mulţi răniţi. ”N-au ţinut cont de nimic, au dat în stânga şi în dreapta. În jurul meu era numai sânge, n-am mai văzut aşa ceva niciodată”, au scris fanii pe reţelele de socializare, acolo unde au urcat poze de-a dreptul şocante.

Cel mai greu de privit moment a avut-o în prim-plan pe Maricika Klimenko, o fată de 18 ani, care a suferit răni şi vânătăi serioase pe spate, după cum scrie şi gsp.ro.

Confruntarea de pe teren a fost adjudecată de Şahtior, formaţie care s-a impus cu 2-0 prin golurile lui Ferreyra şi Rakiţki.

Afla mai multe despre: sahtiorcupa ucraineibataiednipro 

viewscnt
Articole similare