Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Au venit însetaţi :) Câte sticle de vin au băut în 15 minute Cristiano Ronaldo şi Georgina! Nota de plată e uriaşă

FOTO | Au venit însetaţi :) Câte sticle de vin au băut în 15 minute Cristiano Ronaldo şi Georgina! Nota de plată e uriaşăgalerie foto

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au sărbătorit prima zi de naştere a fetiţei lor în stil mare. Cei doi îndrăgostiţi au mers la un restaurant exclusivist din Londra şi au desfăcut, pe repede înainte, două sticle de vin.

Pe cât de mare a fost setea, căci Ronaldo şi Georgina au comandat două sticle de vin în doar 15 minute, pe atât de mare a fost şi nota de plată.

Ziariştii din Marea Britanie au aflat că fotbalistul lui Juventus Torino a achitat 27.000 de lire sterline pe cele două sticle de vin pe care le-a comandat. Una dintre ele a costat 18.000 de lire, cea mai scumpă sticlă de vin din lume, în timp ce a doua a fost ceva mai ”modestă”, doar 9.000 de lire.

A fost prima aniversare pentru Alana Martina, fata lor, şi au sărbătorit acest eveniment cu stil. Au băut aproape două pahare fiecare, iar apoi s-au grăbit să prindă un meci de tenis. Ultima sticlă a rămas aproape plină”, au spus cei care au fost în restaurant în acel moment.

Afla mai multe despre: ronaldogeorginarestaurantlondravin 

viewscnt
Articole similare