Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Bafetimbi Gomis, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu! Francezul a venit în Bucureşti şi s-a întâlnit cu fostul său antrenor

FOTO | Bafetimbi Gomis, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu! Francezul a venit în Bucureşti şi s-a întâlnit cu fostul său antrenor

Fotbal intern

Comentarii

Bafetimbi Gomis (35 de ani), fostul jucător al lui Răzvan Lucescu de la Al Hilal, a venit în România pentru a-l vizita pe antrenorul cu care a câştigat Liga Campionilor Asiei.

Atacantul lui Al Hilal, Bafetimbi Gomis, a profitat de zilele de vacanţă pe care le are de la club şi a venit în Bucureşti, unde s-a întâlnit cu Răzvan Lucescu, antrenorul alături de care a câştigat Liga Campionilor Asiei şi a jucat la Mondialul Cluburilor.

Cei doi s-au întâlnit într-un local din Bucureşti, au imortalizat momentul şi Gomis a postat un mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Atacantul francez a scris că între ei s-a legat o prietenie pe viaţă.

"Sunt recunoscător că mi-am putut petrece momente de calitate din vacanţă cu fostul meu antrenor, care acum a devenit prieten. Am trecut prin multe momente pline de însemnătate, din care s-a născut o prietenie pe viaţă. Mulţumesc, din nou, pentru tot şi îţi urez tot binele din lume în viitor!", a scris Gomis la poza postată alături de Lucescu Jr..

Răzvan Lucescu a antrenat Al Hilal între 2019 şi 2021, iar alături de formaţia arabă a câştigat campionatul şi Liga Campionilor Asiei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gomis (@bafetimbigomis)

 

 

Afla mai multe despre: bafetimbi gomisal hilalrazvan lucescufotomesaj 

viewscnt
Articole similare