Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Bannerul afişat în Cluj de fanii lui "U", înainte de barajul pentru Liga 1! Câţi suporteri vor fi pe Cluj Arena

FOTO | Bannerul afişat în Cluj de fanii lui "U", înainte de barajul pentru Liga 1! Câţi suporteri vor fi pe Cluj Arenagalerie foto

Superliga

Comentarii

Mai sunt doar trei zile până la primul meci U Cluj-Hermmanstadt, din dubla care va decide care dintre cele două echipe va evolua în sezonul viitor în Liga 1.

Galeria Universităţii Cluj se pregăteşte intens pentru confruntarea de duminică. Suporterii alb-negrilor au amplasat mai multe mesaje prin oraş prin care invită lumea la meci. Au atârnat inclusiv un banner pe un pod, pentru a fi cât mai vizibil, cu mesajul „O ultimă strigare/În drumul nostru spre promovare”.

Totodată, fanii organizează o  plecare în grup spre stadion, duminică, în ziua meciului, de la ora 14:00.  



Startul partidei este duminică, de la ora 18:00, iar meciul U Cluj-Hermannstadt va fi în direct la Telekom Sport. Iniţial, meciul fusese programat sâmbătă, dar deoarece pe Cluj Arena sunt organizate Internaţionalele României de atletism, cele două echipe au convenit să joace duminică.

Biletele se vând excelent, iar potrivit primelor estimări ale organizatorilor, în tribune vor fi peste 15 000 de fani ai Universităţii Cluj. Suporterii sunt optimişti, mai ales că formaţia clujeană a avut cel mai bun atac din eşalonul secund, cu 85 de reuşite, şi a doua defensivă, cu 26 de goluri încasate.

Afla mai multe despre: u clujliga 1baraj 

viewscnt
Articole similare