Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Bărbatul din imagine a devenit patronul unei vechi echipe de fotbal. Ce discurs a avut la prezentarea oficială :)

FOTO | Bărbatul din imagine a devenit patronul unei vechi echipe de fotbal. Ce discurs a avut la prezentarea oficială :)galerie foto
Comentarii

Un bărbat cu un renume de omul de afaceri controversat a preluat una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din Italia, care joacă în Serie D.

Danilo Quarto este un antreprenor din Italia atipic pentru titulatura pe care o poartă. Plini de tatuaje şi cu un fizic la care a lucrat destul de mult, Danilo Quarto pare mai degrabă lider de galerie.

Totuşi, el este patron de club de fotbal. Bărbatul a preluat un club care a fost înfiinţat în 1912 şi îşi propune obiective îndrăzneţe.

Bărbatul din imagine a preluat un vechi club de fotbal: ”Suntem pregătiţi pentru noul sezon”

Danilo Quarto este un nume care are o oarecare notorietate în Italia. În această vară, omul de afaceri a preluat-o pe Audace Cerignola, un vechi club din Serie D. Audace Cerignola este înfiinţată în 1912, dar n-a emis niciodată pretenţii.

Înainte să o preia pe Audace Cerignola, Danilo Quarto făcea parte din acţionariatul lui Bari, un club mult mai cunoscut în Italia şi în fotbalul european.

Acum, proaspăt instalat preşedinte la Audace Cerignola, spune că îşi doreşte să promoveze echipa în Serie C, o adevărată performanţă pentru istoria clubului:

”Această echipă a câştigat multe, dar acum ne concentrăm asupra prezentului. Vrem să ne asigurăm că acest oraş glorios va atinge obiectivele pe care ni le dorim. Am făcut nişte schimbări importante, dar nu vi le pot dezvălui.

Este visul tuturor (n.r. promovarea în Serie C), aşteptat de 85 de ani. Ar fi frumos să putem sărbători aşa 120 de ani de la înfiinţarea clubului (n.r. în 2022, clubul aniversează, de fapt, 110 ani de la înfiinţare).

Dar respectăm pe toată lumea, va fi un campionat dificil. Vom fi gata. Formăm o echipă de jucători de calitate, dar totuşi nu ne grăbim.

Vrem oameni care să transpire pentru aceste culor şi reuşesc să le onoreze. Nu vrem oameni care să aibă idei confuze”, a declarat Danilo Quarto la prezentarea oficială, citat de foggiatoday.it.

Cât despre Danilo Quarto, el este un om de afaceri controversat. Are tatuat cuvântul ”Dux”, provenit din latină şi care denumea în Imperiul Roman un conducător de armată, care n-avea însă grad militar oficial.

Ulterior, cuvântul s-a transformat în ”duce”. Însă controversa vine din faptul că acest cuvânt a fost asociat cu Benito Mussolini, supranumit ”Ducele”.

Danilo Quarto şi-a construit averea cu ajutorul unei firme de securitate şi securitate pe care o deţine, care are birouri în mai multe oraşe importante din Italia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: danilo quarto 

viewscnt
Articole similare