Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Barcelona a pus ochii pe un alt fotbalist de la Borussia Dortmund, pe lângă Haaland. Catalanii vor să profite şi să-l ia gratis, în vară

FOTO | Barcelona a pus ochii pe un alt fotbalist de la Borussia Dortmund, pe lângă Haaland. Catalanii vor să profite şi să-l ia gratis, în vară

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona e interesată de transferul încă unui jucător de la Borussia Dortmund, după Erling Haaland. Catalanii au pus ochii pe o altă "perlă" a nemţilor, Vasco Walz (16 ani). Walz este un mijlocaş central de mare viitor, iar clubul de pe Camp Nou speră să profite de faptul că acesta îşi termină contractul cu Dortmund în vara lui 2021.

Vasco Walz e căpitanul Borussiei Dortmund U17 şi i se termină contractul în vară, iar Barcelona vrea să-l transfere pentru echipa U19 a clubului. La bază, germanul este mijlocaş defensiv, dar poate juca şi în benzile atacului. Vasco Walz e al doilea jucător pe care Barcelona vrea să-l transfere de la Dortmund în vară, după Erling Haaland (20 de ani), super atacantul pe care se "bat" multe cluburi mari din Europa.

Crescut la grupele de juniori ale celor de la Karlsruhe, Vasco Walz a ajuns la Borussia Dortmund la vârsta de 14 ani, în vara lui 2019. Prestaţiile lui Walz l-au adus în postura de a fi căpitanul echipei U17 a lui Dortmund, pentru care a jucat patru meciuri în acest sezon şi a livrat o pasă de gol.

Barcelona nu e singură în cursa pentru transferul lui Vasco Walz. AC Milan e, la rândul său, "foarte interesată" de aducerea mijlocaşului german liber de contract în vara viitoare.

Afla mai multe despre: barcelonatransfervasco walzborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare