Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Barcelona a refuzat propunerea sponsorului tehnic pentru tricoul de sezonul viitor. Motivul este incredibil: Seamănă prea mult cu al lui Real Madrid

FOTO | Barcelona a refuzat propunerea sponsorului tehnic pentru tricoul de sezonul viitor. Motivul este incredibil: Seamănă prea mult cu al lui Real Madrid galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Conducătorii Barcelonei se gândesc şi la viitor, iar în acest sens au început discuţiile despre ce înfăţişare vor avea Messi & compania începând din sezonul viitoru. Un prim model de tricou a fost deja refuzat de club.

Motivul refuzului este că tricoul este "prea alb", mai precis că aduce prea mult cu echipamentul tradiţional al marilor rivali de la Real Madrid, potrivit El Mundo Deportivo, care a publicat şi o poză cu presupusul tricou, care ar fi trebuit să fie a treia variantă pentru sezonul 2020-2021. 

Design-ul tricoului, unul simplu, are dungi roş-albastre pe ambele braţe şi introduce crucea Sf. George, ocrotitorul Cataloniei, însă acesta nu a fost un argument destul de puternic pentru a îi face pe oficialii grupării blaugrana să accepte propunere. 

De fapt, la o căutare mai avansată, vedem că un design asemănător l-a creat sponsorul tehnic pentru echipa naţională a Serbiei în anul 2010, diferenţa fiind doar din punct de vedere cromatic. 

Afla mai multe despre: tricoubarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare