Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Barcelona se îmbracă în tricolor sezonul următor. Vezi echipamentul pe care catalanii îl vor purta în deplasare

FOTO | Barcelona se îmbracă în tricolor sezonul următor. Vezi echipamentul pe care catalanii îl vor purta în deplasaregalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

După ce în luna septembrie au anunţat cum va arăta primul echipament pentru sezonul următor, a de venit oficial şi tricoul de joc pentru meciurile din deplasare.

În luna septembrie, echipamentul pe care Barcelona urmează să-l poarte pe Camp Nou sezonul viitor făcea vâlvă pe continent. Tricourile au un imprimeu cadrilat, asemănător celor ale naţionalei croate. Presa din Spania anunţă că a devenit oficial şi modelul celui de-al doiea echipament, cel pentru meciurile din deplasare.

Şi acest echipament ne duce cu gândul la cel al unei echipe reprezentative. Aduce puţin cu cel purtat de naţioala Columbiei la mondial, mai ales dacă ne gândim că predomină galbenul, completat cu roşu şi cu albastru. Totuşi, catalanii s-au inspirat din altă parte. De la echipamentul purtat de Barcelona lui Cruyff şi Rexach în anii '70. Diferenţa este că acela, avea dungile oblice înclinate în cealaltă direcţie. 

De asemenea, şi în anii '80, galbenul a fost predominant, numai că dungile au fost atunci verticale. Acel model servit inspiraţie pentru tricourile din sezonul 2008-2009. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: barcelonaechipamenttricolorgalbencruyff 

viewscnt
Articole similare