Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Bernadette Szocs face din nou senzaţie! A ridicat sala în picioare cu victoria împotriva campioanei olimpice, la competiţia starurilor: "E nemaipomenit!"

FOTO | Bernadette Szocs face din nou senzaţie! A ridicat sala în picioare cu victoria împotriva campioanei olimpice, la competiţia starurilor: "E nemaipomenit!"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Bernadette Szocs (locul 12 mondial) a învins-o pe a doua jucătoare a lumii, Chen Meng, din China, la WTT Champions Frankfurt 2023, scor 3-2 (4-11, 11-8, 13-11, 5-11, 12-10). Este a doua victorie obţinută de româncă în faţa campioanei olimpice, în decurs de un an.

Bernadette Szocs a făcut spectacol în Germania, la competiţia unde a învins-o pe campioana olimpică: "E nemaipomenit!"

Două dintre componentele naţionalei feminine de tenis de masă, Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara, au reprezentat România la WTT Champions Frankfurt 2023, competiţia care reuneşte sportivii din topul mondial în Süwag Energie Arena, din Germania. 

În Germania sunt prezenţi campioni olimpici, mondiali şi europeni, iar tricolorele au început din 16-imi competiţia, când Bernadette Szocs a învins-o pe favorita fanilor, Annett Kaufmann (Germania), 3-0 (11-5, 12-10, 11-4), în timp ce Elizabeta Samara a pierdut cu campioana mondială din 2021, Wang Manyu (China), scor 0-3 (6-11, 7-11, 3-11).

Bernadette Szocs şi-a continuat parcursul în faza optimilor de finală, iar miercuri a produs un rezultat mare pentru tenisul de masă românesc. 

Într-un meci început în jurul orei 16:30, jucătoarea legitimată la CSA Steaua Bucureşti şi, totodată, deţinătoarea titlului la simplu de la Jocurile Europene 2023, a înfuntat-o pe campioana olimpică din proba de simplu, de la Tokyo, Chen Meng. 

Deşi jucătoarea din China a început mai bine meciul, Bernadette s-a putut bucura la final. 

"Bernadette Szocs şi-a continuat jocul complex arătat în faţa sportivei din China, a căpătat încredere pe măsură ce a pus punctele în dreptul său şi, în ciuda unui penultim set pierdut la mare diferenţă, a rămas de neclintit la masa de joc. 

Cu lovituri puternice şi hotărâtă la serviciu, Bernadette a dus scorul până la 10-8 în decisiv, a pierdut ambele mingi de meci, dar în cele din urmă a accelerat spre victoria cu 3-2 (4-11, 11-8, 13-11, 5-11, 12-10)", transmite Federaţia Română de Tenis de Masă. 

Prima reacţie dinspre Bernadette Szocs, după victoria fantastică 

"Vă mulţumesc tututor celor care m-aţi încurajat, mă bucură acest fapt! E nemaipomenit! Credeam că o pot învinge. Am jucat de multe ori contra ei, am fost aproape şi am crezut că pot câştiga din nou în faţa ei. Văd că am fanii aici, sunt fericită să joc în Germania, am mereu oameni alături de mine aici", a spus tricolora.

În sferturile de finală, Bernadette Szocs va juca împotriva niponei Hina Hayata.

Bernadette Szocs a pătruns printre primele sportive la WTT Champions Macao 2023 şi WTT Champions Macao 2022, iar printre primele 16 jucătoare la WTT Champions Xinxiang 2023 şi WTT Champions Budapesta 2022.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bernadette szocsbernadette szocs tenis de masatenis de masa 

viewscnt
Articole similare