Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Bianca Andreescu a bătut-o pe Kerber, apoi a pus mâna pe telefon şi şi-a comandat 4 hamburgeri imenşi: "Primele lucruri vin primele"

FOTO Bianca Andreescu a bătut-o pe Kerber, apoi a pus mâna pe telefon şi şi-a comandat 4 hamburgeri imenşi: "Primele lucruri vin primele"galerie foto

Tenis

Comentarii

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 60 WTA, a câştigat, duminică, finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a întrecut-o, în finală, cu 6-4, 3-6, 6-4, pe germana Angelique Kerber, locul 8 WTA.

După ce a învins-o pe Angelique în finală, Bianca a postat pe Instagram felul în care s-a răsfăţat pentru victorie. Ea şi-a comandat fast-food patru burgeri generoşi! Mâncarea preferată a americanilor. Imaginea cu cei patru hamburgheri a fost însoţită de mesajul ”Primele lucruri vin primele”.
 
 
Andreescu are o serie incredibilă de meciuri în 2019, în care a câştigat 28 de partide şi a pierdut doar 3, disputând o finală WTA, la Auckland, şi câştigând un trofeu 125k, la Newport Beach. La Indian Wells, jucătoarea canadiană a devenit prima benefiară a unui wild card care ajunge în finală.
 

Afla mai multe despre: bianca 

viewscnt
Articole similare