Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Bianca Andreescu, tratată ca o adevărată campioană în America! Cadoul inedit primit de câştigătoarea US Open

FOTO | Bianca Andreescu, tratată ca o adevărată campioană în America! Cadoul inedit primit de câştigătoarea US Opengalerie foto

Tenis

Comentarii

Deşi a fost tratată cu ostilitate în finala de la US Open, Bianca Andreescu a avut totuşi parte de admiraţia unor americani. Cea mai mare companie de wrestling din lume, WWE, i-a făcut o surpriză incredibilă canadiencei. Prin intermediul lui Paul "Triple" H Levesque, Bianca a primit o centură personalizată.

Centura pe care a primit-o Bianca Andreescu este asemănătoare cu cea pe care o poartă campioana diviziei feminine din Raw, Becky Lynch.

La fel ca în cazul oricărui campion din WWE, Bianca Andreescu are plachete personalizate pe titlu, inscripţionate cu mesajul "2019 US Open Women's Champion".

Titlul replică i-a fost înmânat Biancăi chiar de către un fost campion mondial. E vorba despre Triple H, cel care are în palmares 14 titluri şi care în prezent este şi vice preşedintele executiv al WWE.

În mesajul de felicitare apare şi hashtag-ul #SheTheNorth, referire la faptul că, Bianca Andreescu este acum regina continentului nord-american.

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bianca andreescuwweus opentriple hbecky lynchraw 

viewscnt
Articole similare