Experiențe împreună.
You are here:

FOTO BOMBĂ | Simona Halep, sărut pasional cu noul iubit. Scene romantice pe plaja din Mamaia. Cum au fost surprinşi

FOTO BOMBĂ | Simona Halep, sărut pasional cu noul iubit. Scene romantice pe plaja din Mamaia. Cum au fost surprinşigalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep, campioana de la Wimbledon, a fost surprinsă în timp ce se sărută cu noul ei iubit, pe plaja din Mamaia.

Este vorba despre omul de afaceri Toni Iuruc (40 de ani), cu care Simona Halep (27 de ani) a fost surprinsă şi în Bucureşti. Vineri după-amiază, cei doi s-au distrat la Constanţa, fiind surprinşi de fotoreporterii Click, pe o plajă din Mamaia.

După ce englezii au făcut speculaţii în ceea ce priveşte relaţia Simonei Halep cu Radu Barbu, sportiva din România a apărut în Bucureşti la braţ cu altcineva. Toni Iuruc este un milionar machedon care deţine mai multe afaceri în România.

Cei doi au fost văzuţi, mai întâi, într-un restaurant din zona Herăstrău, unde erau aşteptaţi de părinţii şi fratele fostului lider WTA. La finalul întâlnirii, cei doi au plecat împreună.

VEZI GALERIA FOTO

Simona Halep îşi prezintă trofeul de la Wimbledon şi la Constanţa

Simona Halep îşi va prezenta, sâmbătă, la Constanţa, trofeul de la Wimbledon, la bordul unui autobuz etajat, după care în Piaţa Ovidiu va avea loc un spectacol în cinstea fostului număr 1 mondial, în cadrul căruia jucătoarea de tenis va avea parte de mai multe surprize.

Primăria Constanţa a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, că Simona Halep îşi va prezenta trofeul de la Wimbledon în faţa constănţenilor şi a turiştilor.

Ceremonia va debuta la ora 17.00, la Sala Sporturilor, acolo unde Simona Halep îşi va prezenta trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat. Acesta va circula pe traseul bulevardul Tomis, Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piaţa Ovidiu.

Tot de la ora 17.00, în Piaţa Ovidiu este programat un concert susţinut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar de la ora 17.30 Simona Halep va urca pe scena amplasată în Piaţa Ovidiu unde va avea parte de multe suprize, a precizat Primăria Constanţa.

Miercuri, Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională din Bucureşti.

Pe data de 13 iulie, Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

viewscnt
Articole similare
Tentativa de mituire la nationala. Radoi: "Au incercat sa-mi dea 50.000 de euro sa convoc un...