Experiențe împreună.
You are here:

FOTO BOMBĂ | Un star de la FC Barcelona a fost surprins în timp ce mergea pe jos, pe autostradă. Motivul este incredibil

FOTO BOMBĂ | Un star de la FC Barcelona a fost surprins în timp ce mergea pe jos, pe autostradă. Motivul este incredibil

Campionate

Comentarii

Un star de la FC Barcelona a fost surprins pe autostradă, în timp ce-şi căra bagajul de la aeroport în drum spre casă.

Ivan Rakitic a fost direct afectat de protestele care au avut loc la aeroportul din Barcelona, după ce mai mulţi lideri separatişti catalani au primit pedepse grele pentru tentativa de a declara independenţa Cataloniei, în 2017. Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani se întorcea de la acţiunile pe care le-a avut cu naţionala Croaţiei, în preliminariile EURO 2020, însă a fost neplăcut surprins când a văzut că nu poate părăsi aeroportul.

Cele câteva mii de protestatari au blocat accesul mijloacelor de transport în comun care făceau legătura cu aeroportul, astfel că Rakitic a ales o soluţie inedită. Mijlocaşul Barcelonei şi-a luat bagajele şi a plecat pe jos, pe autostradă, spre casă. El Mundo Deportivo scrie că Rakitic a ajuns în siguranţă la locuinţa pe care o deţine în Barcelona.

Aeroportul din Barcelona a fost blocat de câteva mii de protestatari separatişti, enervaţi de pedepsele primite de nouă dintre liderii lor, care au primit până la 13 ani de închisoare pentru tentativa de declarare a independenţei Cataloniei, în anul 2017. Manifestanţii s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi au ales să perturbe activitatea aeroportului şi mai multe curse aeriene au fost anulate.

viewscnt
Articole similare