Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | BOOM! Cota lui Dennis Man a explodat! Cât valorează acum starul FCSB şi cum arată topul celor mai bine cotaţi jucători din Liga 1

FOTO | BOOM! Cota lui Dennis Man a explodat! Cât valorează acum starul FCSB şi cum arată topul celor mai bine cotaţi jucători din Liga 1galerie foto

FCSB

Comentarii

Specialiştii de la transfermarkt.com au updatat cotele de piaţă ale fotbaliştilor din Liga 1 şi Dennis Man (22 de ani), starul FCSB, e cel mai bine cotat din campionatul României.

FCSB stă cel mai bine, are patru reprezentanţi în Top 10 al cotelor de piaţă. Dennis Man e pe locul 1, cu o cotă de 6,5 milioane, în creştere cu 1,5 milioane faţă de trecută. Pe locul doi e Alexandru Cicâldău de la U Craiova, cotat la 5,5 milioane de euro, în timp ce podiumul e completat de Florinel Coman, căruia transfermarkt.com îi oferă o cotă de 5,5 milioane de euro. Diferenţa dintre cei doi cu cote egale e legată de faptul că, în cazul lui Cicâldău, este vorba despre o creştere de cotă, în timp ce Coman a stagnat.

Florin Tănase e pe locul patru, cu o cotă de trei milioane de euro, apoi urmează doi jucători de la CFR Cluj, Burcă (2,3 milioane de euro) şi Manea (2,2 milioane de euro). Craiova mai are un reprezentant în Top 10, pe Bancu, care ocupă locul şapte, cu o cotă de două milioane de euro. Topul e completat de Aleix Garcia (Dinamo), Olaru (FCSB) şi Omrani (CFR Cluj), cotaţi la două milioane de euro fiecare.

Dennis Man are parte de un sezon excelent cu FCSB, de unde şi creşterea cotei de piaţă, fiind cel mai bine cotat din Liga 1. Starul echipei lui Toni Petrea a marcat 13 goluri şi a livrat şapte pase de gol în 14 meciuri jucate pentru formaţia roş-albastră în toate competiţiile acestui sezon.




 

Afla mai multe despre: dennis mancotatransfermarktliga 1updatefoto 

viewscnt
Articole similare